Problemen met de weergave? Klik hier voor de webversie

lifebrander >> stuur deze mail door

nieuwsbrief maart 2014

Lifebrander is vernieuwd!

We hadden het her en daar al aangekondigd, maar nu is het zo ver, onze website lifebrander.nl is totaal vernieuwd. De afgelopen maanden is er hard aan gewerkt en wij vinden dat het resultaat er mag zijn!

lifebrander.nl is vernieuwd

Op de nieuwe website staan voortaan onze producten en diensten centraal: de cv check, de cv rewrite, coaching en alle andere producten en diensten. Uiteraard kan je ook nog steeds een gratis online cv bij ons maken.

lifebrander producten en diensten

Verder zijn we met name aan de slag gegaan met ons meest populaire product: cv sjablonen. We hebben het makkelijker gemaakt om door de verschillende sjablonen te browsen en daarnaast bieden we je vanaf vandaag allerlei filter mogelijkheden.

lifebrander cv sjablonen

Binnenkort gaan we ook boeken verkopen en we zijn druk bezig met ons eigen boek over het maken van het perfecte cv. Hierover later dit jaar meer. Voor nu veel plezier met de nieuwe site en hopelijk tot ziens!

Groet,

Dennis en Leon
Lifebrander

>> Naar Lifebrander
lifebrander logo   lifebrander diensten en producten
Lifebrander.nl is een site over het curriculum vitae. Je kunt bij ons een gratis online cv maken en we hebben veel tips en dienstverlening rondom het cv.   product1 Coaching product1 Online CV
product1 CV Check product1 Vertaalservice
product1 CV Rewrite product1 Webinar
product1 CV Test product1 Boeken
product1 LinkedIn check product1 CV Sjablonen
 
  twitter facebook linkedin pinterest

[AFMELDLINK]