Problemen met de weergave? Klik hier voor de webversie

lifebrander >> stuur deze mail door

nieuwsbrief april 2014

je cv als marketingtool

Je cv als marketingtool: hoe scoor je een interview

Veel mensen beschouwen het cv nog steeds als een grote vergaarbak van relevante en minder relevante informatie die door elkaar in een onaantrekkelijke lay-out wordt gepresenteerd. Als het doel van je cv is om uitgenodigd te worden voor een gesprek dan is het dus de vraag of je met een dergelijk document je eigen glazen aan het ingooien bent.

>> lees verder

cv tips van de professional

CV tips van de professional: Luc Doeve

Een cv is voor detacheringsbureaus een van de belangrijkste documenten. Detacheringsbureaus versturen er vaak honderden per dag. Als het dan niet of onvoldoende aansluit op de opdracht betekent dit dat er een opdracht aan hun (en jouw) neus voorbijgaat. Deze maand hebben we een aantal cv tips van Luc Doeve (Conclusion) op een rij gezet.

>> lees verder

Interactieve curriculum vitae van An-Ni Wang

Interactieve curriculum vitae van An-Ni Wang

In de zoektocht naar nog opvallender kan je natuurlijk ook kiezen voor een interactief curriculum vitae. En dat is precies wat An-Ni Wang heeft gedaan. An-Ni heeft een bijzonder fraai cv gemaakt en dit (uiteraard) als website vormgegeven. Hierbij heeft An-Ni de site zodanig vormgegeven dat je er als het ware vanzelf doorheen geleid wordt.

>> lees verder

open sollicitatie

Een open sollicitatie is erg effectief!

Een open sollicitatie is een van de meest ondergewaardeerde methodes om een baan te vinden. Open sollicitatie brieven zijn vaak erg effectief, lang niet alle vacatures worden immers openbaar gemaakt. Als je het goed aanpakt en een onderscheidend en professioneel cv opstelt zou jij zo maar je droombaan kunnen vinden door middel van een open sollicitatie.

>> lees verder

hoe vind ik een baan via mijn netwerk

Hoe vind ik een baan via mijn netwerk?

De een heeft er geen enkele moeite mee, de ander vindt het de meest deprimerende activiteit aller tijden: netwerken. Je eigen netwerk is echter een van de meest succesvolle manieren om een baan te vinden. Werkzoekenden die via werknemers bij een bedrijf aankloppen zijn vaak erg welkom. Ze besparen het bedrijf namelijk veel geld.

>> lees verder

lifebrander logo   lifebrander diensten en producten
Lifebrander.nl is een site over het curriculum vitae. Je kunt bij ons een gratis online cv maken en we hebben veel tips en dienstverlening rondom het cv.   product1 Coaching product1 Online CV
product1 CV Check product1 Vertaalservice
product1 CV Rewrite product1 Webinar
product1 CV Test product1 Boeken
product1 LinkedIn check product1 CV Sjablonen
 
  twitter facebook linkedin pinterest

[AFMELDLINK]