Nieuws van Lifebrander, de site over het Curriculum Vitae
Lifebrander

Vanaf vandaag geven we elke week een gratis cv check weg aan iedereen die een CV sjabloon bij ons koopt. Elke keer dat je een sjabloon koopt maak je kans op een cv check, dus hoe meer sjablonen je koopt hoe meer kans je maakt! Aan het eind van elke week op vrijdag maken we bekend wie er gewonnen heeft. Deze actie loopt tot en met 31 december 2012.

lifebrander cv check

 

10 originele cv's

Sinds enige tijd verzamelen we de meest originele en opvallende cv’s. Wellicht zijn ze niet allemaal even bruikbaar als je niet solliciteert voor een baan als grafisch vormgever, maar beschouw ze dan maar als inspiratie voor jouw eigen cv.
origineel cv

 

Welk cv past jou?

Ben je benieuwd welk cv format het meest geschikt voor jou is? Vul dan nu de vragen in en ontdek zelf wat voor soort curriculum vitae het beste bij jou past. Het advies is gratis en je ontvangt het direct in je eigen mailbox!
keuzetool cv lifebrander

 

CV rewrite

Heb je hulp nodig bij het schrijven van je curriculum vitae? Schakel dan een van onze professsionals in en laat je curriculum vitae volledig herschrijven. Je zult merken dat er deuren open gaan die anders gesloten blijven!
volg ons: lifebrander twitter lifebrander linkedin lifebrander facebook
[AFMELDLINK]